top of page

Groupe de KARIBUNI GOSPEL

Public·8 membres

Sabotage Geld Downloaden BEST


Een droomvakantie op het eerste oog, een bedrieglijke wedstrijd in tweede instantie. Het geld dat kandidaten verdienen komt terecht in een kluis. De taak van de saboteur is om dat verdiende geld weer weg te halen. Het is aan de andere kandidaten om de saboteur te ontmaskeren, voordat hij de eindstreep haalt en er met het geld vandoor gaat. Wie is de Mol?Sabotage heeft veel weg van AVRO's Wie is de Mol?. Toch gaven de makers van het Net5-programma aan dat Sabotage heel anders in elkaar steekt. Naast Wammes doen onder meer zanger Ben Saunders, oud-politicus Hero Brinkman en oud-zwemster Inge de Bruijn mee.Wammes' belevingen in Sabotage zijn vanaf zondagavond 7 april te zien op Net5.
Sabotage geld downloadenZelf-sabotage is een mechanisme waarmee mensen zichzelf in de weg staan bij het bereiken van hun doel. Zelfs bij sommige van de meeste succesvolle mensen kom je zelf-sabotage nog tegen. Een recent voorbeeld was dat van Yuri van Gelder die vlak voor zijn wedstrijd nog even flink diep in het glaasje keek.


De reden voor zulk gedrag is vaak dat Meneer of Mevrouw Excuses graag fouten of afwijzing ontloopt zodat een gevoel van veiligheid of zekerheid in stand wordt gehouden. Zonde, omdat deze vorm van zelf-sabotage toch echt iemand zijn leercurve in de weg staat en in het ergste geval er voor zorgt dat iemand zijn eigen potentie nooit de kans geeft.


Natuurlijk is het hartstikke goed om over je doelen te lezen en te leren, maar laten we wel wezen. Mocht je bijvoorbeeld een doel hebben om veel geld te willen verdienen, dan biedt NLP, maar ook een hoop andere zelfontwikkeling-literatuur een hoop goede strategieën. 041b061a72


À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...
bottom of page